Over Cees Braber

Als organisatiepsycholoog assisteert Cees Braber organisaties en bedrijven bij preventief verzuim én casemanagement re-integratie en verzuim.

Zijn werkwijze en aanpak mag gerust confronterend worden genoemd. Met een scherpe blik en kritische vragen komt hij snel en effectief tot de kern, waarbij de weg vrij wordt gemaakt duurzaam herstel en re-integratie en aandacht voor preventief verzuim. 

Cees Braber blijft zich als organisatiepsycholoog en expert continu ontwikkelen. Zo is hij gestart met de opleiding Regie op Verzuim (CROV). Voltooide hij onder andere de studie arbeid en organisatiepsychologie, de opleiding dieptepsychologie en volgde hij de NLP Master Practitioner. 

Cees Braber
testomonials

"Cees heeft ons doen inzien dat het werken vanuit overtuigingen misschien meer energie kost, maar vele malen effectiever is om een verandering tot stand te brengen.De uitdrukking ‘vreemde ogen dwingen’ gaat bij Cees dubbel en dwars op. Hij spreekt iedereen aan op zijn of haar verantwoordelijkheid, in de training en ook daarbuiten, en altijd met respect voor de persoon.
Ik heb Cees leren kennen als authentiek, geen blad voor de mond, en een prettig gespreks- en sparringpartner. Volledig vertrouwen, transparant, en geen gelul."

Bas Jansen

G2Speech